DEVENTER ACCOMODATIES

Boek een fijne accommodatie in Deventer. Want één dag is veel te kort om deze mooie stad te ontdekken.

Deventer

Hotel In het huis van Deventer
Deventer
In het huis van Deventer is een bijzonder hotel waar alles net even anders is. In het monumentale herenhuis in het centrum van de stad zijn met behulp een kunstenaarsduo negen unieke city lofts gemaakt. Als bonus is er op iedere verdieping een woonkamer waar je lekker kunt zitten.

Op de benedenverdieping zit ‘Brood, borrel, Betti’, met binnentuin, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch of een borrel.

Grand Boutique Hotel Huis Vermeer
Deventer
Wil je eens lekker verwend worden? Boek dan een kamer bij Grand Boutique Hotel Huis Vermeer. Dit hotel ligt midden in het centrum van Deventer. Het 18de eeuwse pand herbergt  9 luxe kamers en 2 nog luxere suites,die deels zijn ingericht met 18e-eeuws antiek. 

Culinair genieten doe je in het bijbehorende restaurant.

 

Stadscamping Deventer
Deventer
Deze kleinschalige camping ligt pal aan de IJssel. Met het nabijgelegen pontje sta  je in een paar minuten in het centrum van Deventer. Bij aankomst mag je lekker zelf je eigen plekje uitzoeken. Het sanitair is basic, maar schoon.

De camping is het hele jaar door open en het minimum verblijf is twee nachten. Als je geen tent hebt dan kun je er ter plaatse ook eentje huren. Bij de receptie verhuren ze ook fietsen