LAAG-HOLLAND ACCOMMODATIES

Boek een fijne accommodatie in Laag-Holland.

Laag Holland

Heerlijck slaapen op de Zaanse Schans
Zaanse Schans
De verschillende locaties van Heerlijkck Slaapen  bevinden zich allemaal midden op de Zaanse Schans. Iedere kamer heeft een fantastisch uitzicht over rivier de Zaan en de molens.

De klassiek ingerichte kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken en je hebt de mogelijkheid een kopje koffie of thee maken. Ook heel fijn; op de kamers staan extra lange bedden .
Heerlijck Slaapen Op De Zaanse Schans biedt ook fietsverhuur en watersportfaciliteiten

Laag Holland

Havenlodges Marina Parcs
Monnickendam en Volendam
De Havenlodges van Marina Parcs zijn volledig uitgeruste drijvende appartementen. Ze liggen tussen de boten in de jachthavens van Monnickendam en Volendam.

Ideaal om een weekend lekker te relaxen op het water. En vanuit je drijvende verblijf sta je zo in het centrum van het populaire Volendam of het knusse Monnickendam.

Laag Holland

Inn on the lake
Broek in Waterland
In een oude pastorie aan het meer van Broek in Waterland vind je Inn on the lake. De ultieme plek voor als je er even een paar dagen helemaal tussenuit wilt.

Ga de mooie omgeving verkennen of lekker een boek lezen. Voor het ultieme relaxen zijn er verschillende spa- en saunafaciliteiten. Extra fijn: alle maaltijden worden bereid met ingrediënten van lokale leveranciers.